Overfører data ...
LemenHopp
NZF logoNorsk Zoologisk Forening
Nyheter Om NZF Kontakt Lokallag Aktiviteter Hva er zoologi?

Aktiviteter

Her finner du spennende aktiviter i regi av hovedforeningen og/eller våre lokallag. Følg med på kalenderen! Sjekk flaggermusgruppas aktivitetsside hvis du er spesielt interessert i flaggermus.

Førjulsstemning på museet

 Når?  Su 26 Nov 10:00 – varighet 5 timer Pris: 0,–    
 Hvem? Tor Kviljo    Hvor? Agder naturmuseum

I denne vinterdepresjonenes tid forbarmer Zoologisk Forening seg over både frittgående mindreårige ikke-medlemmer og medlemsmassen (hvor for øvrig begrepet ”mindreårig” ansees dekkende for alle under seksti…) og vi arrangerer Zoologisk stand på Juleverkstedet på Agder Naturmuseum. Juleverkstedet er en årviss foreteelse hvor museet inviterer alle naturforeningene sine til å skape liv og røre ute og inne på museet.

Vaffel & pepperkakefaktoren er høy, og Zoologisk stiller mannsterke (det betyr at DU må bli med!) med komplett fabrikk for flaggermuskasse-produksjon hvor man kan snekre sin egen flaggermuskasse og gi til tante Agathe, som for øvrig likner på en, og ellers dele ut sirupsnipper, sludre med naturinteresserte, verve medlemmer, forklare at Rudolf ikke kan lande på tak med bratt takvinkel enn tredve grader, og ellers váke rundt på museet og bli kjent med de andre foreningene. En hyggelig og nyttig treff for alle sammen, så ta med varmedressen (NZF blir oftest tildelt plass utendørs…) termos og godt humør og bli med på festlig lag i NerdeVille! Opplæring i flaggermus-kasseproduksjon, salg & service blir gitt på stedet! Ta kontakt med Bobestyrer eller Arvid Anthonsen for info!  

Betal kontingent her

Oppgi medlems-/abonnentnummer og e-postadresse om du har en. Nummeret finner du på adresseetiketten til siste nr. av Fauna. Klikk «OK» for å gå videre:

Norsk Zoologisk Forening | Postboks 102 Blindern, 0314 OSLO | E-post: nzf@zoologi.no | Org.nr. 971 274 727
Nettredaktører: Kristoffer Bøhn, Irene Elgtvedt, Håkå B. Furuseth

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenet zoologi.no er beskyttet av åndsverkloven. Mer informasjon om opphavsrett finner du på Clara.

Logo 1sted
Pil opp