Overfører data ...
LemenHopp
NZF logoNorsk Zoologisk Forening
Nyheter Om NZF Kontakt Lokallag Aktiviteter Hva er zoologi?

Aktiviteter

Her finner du spennende aktiviter i regi av hovedforeningen og/eller våre lokallag. Følg med på kalenderen! Sjekk flaggermusgruppas aktivitetsside hvis du er spesielt interessert i flaggermus.

Årsmøte NZF Oslo og Akershus

 Når?  Sa 14 Apr 15:00 – varighet 1 time og 15 minutter Pris: 0,–    
 Hvem?    Hvor?

Det  er snart tid for NZF Oslo og Akershus sitt årlige årsmøte. Etter en kort gjennomgang av året 2017 (årsmelding og regnskap) er det mulighet for å høre mer om salamanderprosjektet og melde deg inn i foreningen. Ditt medlemskap bidrar til vårt arbeid i felt og til å beskytte leveområdene til amfibier. Vi har nå 10 frivillige til å hjelpe oss med årets feltsesong, og salamander-forskeren Børre Dervo vil gi frivillige opplæring ute i felt - bli med du også! Det finnes over 100 dammer i Oslo. 

Lilløyplassen ligger i Oksenøyveien 100, 1366 Lysaker. Senteret ligger på Lilleøya, også kalt Oksenøya, på Fornebu i Bærum kommune. Link til veibeskrivelse

Følg oss på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Sindre Jakobsen 

2017 Årsmelding NZF Oslo og Akershus.pdf

2017 årsregnskap NZF Oslo og Akershus.pdf

Dagsorden årsmøte NZFOA 14.4.18.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kåseri og bilder fra Grønland og arktisk Canada

 Når?  Tu 17 Apr 18:30 – varighet 2 timer Pris: 0,–    
 Hvem? Lars Jøran Sundsdal    Hvor? Agder naturmuseum

Tirsdag 17/4 kl 18.30 kommer Carl Erik Kilander til Naturmuseum og botanisk hage - Universitetet i Agder. Han vil kåsere og vise bilder fra Grønland og arktisk Canada. Carl Erik har i mange år vært guide på fritid for Lindblad Expeditions og National Geographic og har tidligere vist oss bilder fra både Svalbard, Antarktis og Sør-Georgia.

Denne gangen tar han oss med til forholdsvis ukjent land for de fleste av oss. Nå får mulighet til å se bilder av bl.a. narhval, knølhval, finnhval, grønlandsfalk, isbjørn, moskus, polarhare og andre arktiske skapninger, samt noen glimt av lokal kultur. Bli med du også!

Årsmøte 2018

 Når?  Sa 28 Apr 10:00 – varighet 3 dager Pris: 0,–    
 Hvem?    Hvor? Skjærhalden, Hvaler

Se forsiden for informasjon om program og deltakelse.

Betal kontingent her

Oppgi medlems-/abonnentnummer og e-postadresse om du har en. Nummeret finner du på adresseetiketten til siste nr. av Fauna. Klikk «OK» for å gå videre:

Norsk Zoologisk Forening | Postboks 102 Blindern, 0314 OSLO | E-post: nzf@zoologi.no | Org.nr. 971 274 727
Nettredaktører: Irene Elgtvedt, Kristoffer Bøhn, Håkå B. Furuseth

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenet zoologi.no er beskyttet av åndsverkloven. Mer informasjon om opphavsrett finner du på Clara.

Logo 1sted
Pil opp