Overfører data ...
LemenHopp
NZF logoNorsk Zoologisk Forening
Nyheter Om NZF Kontakt Lokallag Aktiviteter Hva er zoologi?

Aktiviteter

Her finner du spennende aktiviter i regi av hovedforeningen og/eller våre lokallag. Følg med på kalenderen! Sjekk flaggermusgruppas aktivitetsside hvis du er spesielt interessert i flaggermus.

Slettsnokkartlegging på Sørlandet

 Når?  Ti. 12. mars. 18.30 – varighet 2 timer Pris: 0,–    
 Hvem? Lars Jøran Sundsdal    Hvor? Agder naturmuseum

Zoologisk forening har mange jern i ilden, blant annet kartlegges det dyr og planter både land og strand. Beate Strøm Johansen er en dyktig zoolog og formidler som har god peiling på reptiler!

De siste årene har hun vært aktiv med å kartlegge slettsnoken rundtom på Sørlandet. Beate forteller entusiastisk om det spennende prosjektet, med flotte bilder og historier rundt interessante funn!

Orreleik

 Når?  Lø. 6. april. 10.00 – varighet 1 døgn Pris: 0,–    
 Hvem? Lars Jøran Sundsdal    Hvor? Skauen til Bjørn Haugerud

Et av vårens vakreste eventyr finner sted langt utti skogen, og vi pakker snippsekken igjen og tar igjen turen inn i Abusland for en overnatting i håp om å få se orreleiken.

Det blir overnatting i sovepose i naturens fineste omgivelser, (men husk; det kan bli kaldt!). Det er også en fin bålplass så ta med grillmat og marshmallows for ekstra hygge. De som vil komme ekstra tett på for close-up bilder burde ha med eget fototelt for å komme enda tettere på.

Husk påmelding til Bjørn Haugerud (91670665) minst en uke før. 

Betal kontingent her

Oppgi medlems-/abonnentnummer og e-postadresse. Nummeret finner du på adresseetiketten til siste nr. av Fauna. Klikk «OK» for å gå videre:

Norsk Zoologisk Forening | Postboks 102 Blindern, 0314 OSLO | E-post: nzf@zoologi.no | Org.nr. 971 274 727
Nettredaktører: Asbjørn Lie, Kristoffer Bøhn, Magne Flåten, Mariken Kjøhl-Røsand, Irene Elgtvedt

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenet zoologi.no er beskyttet av åndsverkloven. Mer informasjon om opphavsrett finner du på Clara.

Logo 1sted
Pil opp