Overfører data ...
LemenHopp
NZF logoNorsk Zoologisk Forening
Nyheter Om NZF Kontakt Lokallag Aktiviteter Hva er zoologi?

Aktiviteter

Her finner du spennende aktiviter i regi av Sørlandsavdelingen. Følg med på kalenderen!

Du kan også laste ned: nzf program vår-sommer 2017.pdf

Fuglesangtur

 Når?  Ti. 30. mai. 18.00 – varighet 2 timer og 30 minutter Pris: 0,–    
 Hvem? Eldar Wraanes    Hvor? "Kjettingen" ved Bay Auto, Sørlandsparken

Et lavterskeltilbud for alle som vil ha en herlig, rolig, lærerik, lokal, hyggelig, passe lang, passe kort, passe varm tur ut i vårskogene for å høre hvem som synger i buskene!

Vi treffes (bombe!) ved ”kjettingen” på starten av turstien opp til Nygård nederst i Sørlandsparken Kl 18.00. (kjøreanvisning: fra kristiansand, sving av E18 i Timeneskrysset mot Sørlandsparken. Sving så 2. vei til høyre (det er i bunnen av bakken) og hold til høyre i lang sving. Når du etter 400m får avkjørsel til gruslagt parkeringsplass inn til venstre; sving inn og begynn å speide etter en uryddig gjeng mennesker med dominerende olivengrønt antrekk, kikkert, varierende hodeplagg og forvirret blikk. Parker bilen, smil, og nærm deg dem forsiktig, mot vinden selvsagt. Lykke til!   

Randøyadagen

 Når?  Sø. 18. juni. 10.00 Pris: 0,–    
 Hvem? Tor Kviljo    Hvor? Randøya, Kristiansand

Dette er en lang og hyggelig tradisjon for foreningene som er så heldige å ha base på Randøya. På Randøyadagen har alle foreningene med tilhørighet til Randøya åpent hus mot allmennheten med orientering om foreningen, aktiviteter, kaffi og ellers åpne armer til alle som réker forbi!

Vi har de siste årene hatt marin utstilling med akvarie, quiz om livet i fjæra, kaffi, øyas fiiiineste drøseplass, og har blitt belønnet med mange besøkende. Dette er en hyggelig social dugnad som alle medlemmene inviteres til å delta i! I fjor la vi inn en dugnad på hytta på lørdagen med overnatting.

Det er både koselig og nyttig og kjøres igjen i år. Pip til Hilde eller Bobestyreren for mer info eller bare kom ut på dagen! Det går gratis båt fra Kongshavn for besøkende, men ellers har vi normalt et hav av båter for henting av interesserte!

 
 
Betal kontingent her

Oppgi medlems-/abonnentnummer og e-postadresse. Nummeret finner du på adresseetiketten til siste nr. av Fauna. Klikk «OK» for å gå videre:

Norsk Zoologisk Forening | Postboks 102 Blindern, 0314 Oslo | E-post: nzf@zoologi.no | Org.nr. 971 274 727 | nettredaktør Kjell Isaksen, Asbjørn Lie, Magne Flåten, Kristoffer Bøhn

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenet zoologi.no er beskyttet av åndsverkloven. Mer informasjon om opphavsrett firnner du på Clara.

Logo 1sted
Pil opp