Ny logo i 2022

Norsk Zoologisk Forenings lemen skal pensjoneres etter mange års tro tjeneste. Vi i foreningen vil at våre medlemmer og følgere skal få delta i prosessen med å modernisere logoen vår, og i forbindelse med dette kjører vi i gang en konkurranse blant dere.

Konkurransen går ut på at dere sende inn deres forslag til hva NZFs nye logo skal inneholde og/eller hvordan den skal se ut.

For å delta i konkurransen sender du oss ditt logoforslag i form av et bilde. Det kan være en grovskisse på en serviett, et oljemaleri, eller en profesjonell digital illustrasjon. Her er ikke terskelen høy. Dette skal være gøy!
Vi ønsker oss en logo som:
– Har et moderne og stilrent uttrykk
– Skal fungere på nett, sosiale medier, som trykk på tøy, i andre trykksaker
– Er gjenkjennbar
– Bør inkludere flere dyregrupper

Sentralstyret i NZF plukker ut 1.-3. plass blant de innsendte bidragene. Styret vektlegger kreativitet og hvor mange av de ønskede elementene i listen over som er med.
Vinnerbidragene sendes videre til en grafisk designer som bruker disse som inspirasjon til et utvalg logoer.
Vår nye logo stemmes frem fra skissene den grafiske designeren legger frem i forkant av NZFs årsmøte på våren 2022.

Vinnerne av logokonkurransen får hver sin fine premie, og annonseres i våre sosiale medier

1. Plassen kan velge blant en Nikon Sportstar lommekikkert, Magenta Bat4 flaggermusdetektor, eller en Fenix HM65R hodelykt

2. Plassen vinner en flaggermuskasse i tre + valget mellom boken Insekter i Norge av Anne Sverdrup-Thygeson eller boken Reven – et portrett av et villdyr av Andreas Tjernshaugen

3. Plassen får valget mellom en flaggermuskasse i tre, boken Insekter i Norge av Anne Sverdrup-Thygeson, eller boken Reven – et portrett av et villdyr av Andreas Tjernshaugen

Ditt konkurransebidrag kan sendes til joe@zoologi.no innen 15. desember. Og vinnerne annonseres før jul!
Vi gleder oss til å se hva dere finner på!

*NZF forbeholder seg retten til å dele vinnerbidragene i våre sosiale medier. Selvfølgelig med kreditering til kunstneren.