Påmeldingen til herptil-feltsamlingen er nå åpen!

Smooth Snake/ slettsnok – Coronella austriaca.

Norsk Zoologisk Forening (NZF) inviterer til en unik feltsamling dedikert til herptilinteresserte fra 5. til 11. august! Du velger selv hvor dager du ønsker å bli på. Bli med på en spennende opplevelse hvor vi dykker inn i verdenen til den fascinerende reptilarten slettsnok. Dette er en fin mulighet til å delta i feltarbeid og lære mer om slettsnokens habitat og atferd. Det vil også bli muligheten til å lære om de andre herptilartene vi har i Norge.

Våre erfarne fagansvarlige, Beate Strøm Johansen og Pål Sørensen, vil lede vei gjennom denne kartleggingen. Arrangementet starter i Nevlunghavn i Larvik kommune.

Arrangementet inkluderer:

Arrangementet starter med kartlegging i Nevlunghavn. Mer informasjon om sted og program vil bli gitt til påmeldte, avhengig av antall påmeldte og deres preferanser. Ikke gå glipp av denne unike muligheten! Hold av datoene, og følg med for oppdateringer på vår nettside.

Det er bindende påmelding, meld dere på via dette påmeldingsskjemaet eller trykk på påmelding. Hver deltaker må fylle ut eget deltakerskjema. Påmeldingsfrist 15. juli. Eventuelle spørsmål kan rettes til post@nzf.no

Vi dekker noen måltider og overnatting under arrangementet, og det er helt gratis å bli med! Ingen forkunnskaper er nødvendig for å delta.

Vi gleder oss til å samle herptilinteresserte!