NZF - Stiftet i 1946

Norsk Zoologisk Forening

Norsk Zoologisk Forening er foreningen for deg som er interessert i dyr og dyreliv. Vi er en sammensatt gruppe mennesker som er opptatt av alle dyregrupper fra insekter og krepsdyr til pattedyr og fugler. Foreningen gir ut tidsskriftet Fauna, som sendes fire ganger i året til medlemmer og abonnenter. Vi ønsker deg velkommen inn i vår verden, og håper du finner både nyttig og inspirerende informasjon.

Adresse

Postboks 102 Blindern, 0314 OSLO

Org. nummer

971 274 727

Sosiale medier

Følg oss på Facebook og Instagram

Visste du at...

Norsk Zoologisk Forening (NZF) er foreningen for alle zoologer og zoologiinteresserte i Norge. De siste årene har vi, med stor suksess, hatt fokus på kartlegging av norske arter, deriblant flaggermus og salamandere.


46891

registrerte arter i Norge

4957

arter på Rødlista 2021

2752

truede arter

289

kritisk truet

Siste nyheter fra NZF

Vi publiserer jevnlig informasjon om både våre interessesaker og våre planlagte turer.
Hold deg oppdatert på våre siste nyheter.

Se vårt nyhetsarkiv

Se våre kommende arrangementer

Klar for det neste steget?

Ønsker du å bli medlem?

Er du interessert i å lære mer om dyrelivet og naturen generelt? Eller kanskje du ønsker å bli kjent med flere likesinnede? Meld deg inn i dag, og bli med oss på reisen videre.

PÅMELDING

Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål til oss, eller ønsker du å vite mer om enten medlemskap eller noen av våre fagfelt? Vennligst ta kontakt med oss via kontaktskjemaet ved siden av, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Følg oss på sosiale medier

Vi ser frem til å høre fra deg